KAUSI-ISTUTUKSET TEKEVÄT

yrityksestäsi kutsuvan

Kausi-istutuksilla tarkoitetaan muutaman kerran vuodessa vaihtuvia istutuksia eli kukkivia kasveja, viherkasveja ja koristeita, jotka toivottavat asiakkaat tervetulleeksi sisääntulossa – joko ulkona tai sisätiloissa. Palveluihimme kuuluvat kausi-istutusten suunnittelu, toteutus sekä säännöllinen huolto Turun seudulla.

Kysy lisää kausi-istutuksista
Viherpalvelu Turku kausi-istutus terassikukat

Kausi-istutukset terassille tai sisäänkäyntiin

Kukat, kasvit ja koristeet ovat erinomainen keino erottua kilpailijoista katukuvassa. Kauniit istutukset vangitsevat katseen – esimerkiksi sisäänkäynti kannattaa merkata yrityksesi tyyliin sopivilla istutuksilla. Istutusten ruukut taas voivat toimia vaikka mainosteippausten pohjana, jonka kasvit viimeistelevät. Sesonkiin sopivilla kausi-istutuksilla viimeistelty terassi toimii huomionherättäjänä ja houkuttelee ohikulkijoita astumaan sisään.

Kesällä kausi-istutuksissa voidaan hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi kesä- ja sipulikukkia. Talvella ilmettä saadaan esimerkiksi kanervilla, havuilla ja sesonkivaloilla.

Kausi-istutukset voimme tehdä olemassa oleviin ruukkuihin tai kukkapenkkeihin. Tarvittaessa tuomme mukanamme myös yrityksesi tyyliin sopivat ruukut istutuksille. Toteutamme kausi-istutukset aina toiveidesi mukaan.

Kysy lisää kausi-istutuksista

Huoleton tapa hoitaa kausi-istutukset

Kauniit istutukset tarvitsevat säännöllistä hoitoa, jotta istutuksiin investoidut rahat eivät kuihdu kirjaimellisesti pois. Toisinaan, esimerkiksi kaupungin keskustassa, istutukset saattavat joutua myös ilkivallan kohteeksi.

Palveluumme kuuluu kausi-istutusten hoito niin, että kukkivat kukat, viherkasvit ja koristeet ovat aina edustavan näköisiä ja houkuttelevia. Huolehdimme kausi-istutusten hoidosta kiinteään kuukausihintaan.

Huoltokäynnillä huolehdimme tarvittaessa istutusten vaihtamisesta, lannoituksesta, leikkaamisesta, nyppimisestä sekä roskien siivoamisesta, joten sinä voit vain nauttia kausi-istutusten tuomasta ilosta.

Kysy lisää kausi-istutuksista
Viherpalvelu Turku kahvilan terassi

Asiakaskokemus alkaa jo ulkopuolelta

Kutsuuko yrityksesi uusia asiakkaita astumaan sisään? Erottuuko sisäänkäynti talon fasadista? Löytävätkö uudet asiakkaat helposti perille?

Kaikkiin näihin kysymyksiin voimme löytää ratkaisun kausi-istutusten avulla. Kauniit ja hyvinvoivat istutukset ovat se viimeinen silaus erinomaiseen asiakaskokemukseen. Viherkasvien ja muiden istutusten avulla on helppo tehdä sisäänkäynnistä näkyvä ja kutsuva sekä ohjata asiakkaiden kulkua halutulle ovelle.

Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu pääkonttoreita, ravintoloita, toimistoja ja muita yrityksiä – tervetuloa mukaan joukkoon!

Kysy lisää kausi-istutuksista