RAKKAUDESTA

kukkiin ja viherkasveihin

Zamia on turkulainen vihersisustukseen ja tapahtumakoristeluihin erikoistunut yritys. Työtämme ohjaavat aina asiakkaidemme tarpeet ja toiveet.

Olemme iloisia siitä, että pääsemme toteuttamaan mitä erilaisempia projekteja – isoja ja pieniä – jotka tuovat iloa niin monen työpäivään ja arkeen. Teemme työtä rakkaudesta viherkasveihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa eri kokoiset yritykset Turun seudulla.

Palveluihimme kuuluvat:

• Vihersisustus sekä kasvien ja kukkien hoitopalvelu • Kausi-istutukset ja niiden hoito • Tapahtuma- ja tilaisuuskoristelut

ZAMIAN PERUSTAJA

Tomi Simolin

”Teen tätä työtä oikeasti siksi, että rakastan kukkia ja kasveja. Olen aina rakastanut.”
Tomi Simolin

Asiakkaana nautin, kun astun tilaan, joka on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja huokuu viihtyisyyttä. Paikkaan, jossa siellä työskentelevillä ihmisillä on selvästi mukava ja helppo olla. Siellä on myös asiakkaana ilo asioida. Samanlaista tunnelmaa haluan välittää osaamisellani asiakkaideni asiakkaille.

Varsinainen urani alkoi vuonna 1991, kun valmistuin puutarhuriksi, ja olen siitä saakka työskennellyt erilaisissa mielenkiintoisissa työpaikoissa ja projekteissa puutarha-alalla. Oman kukkakaupan perustin vuonna 1994 ja voitin kukkasidonnan Suomen mestaruuden neljä vuotta myöhemmin.

Nykyinen kukkakauppa ja vihersisustuksen toimipiste toimii Suikkilassa, niin sanotulla vanhalla ostarilla.
Osoitteessa Kustavintie 4
20320 Turku
Paikanpäältä löydät myös kukkakaupan palvelut ja paljon ihania viherkasveja.
Tervetuloa tutustumaan!

Olemme arkisin paikalla 10-17 tai sovitusti, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä teille sopiva vihersisustusratkaisu.

Koko 2000-luvun olen tehnyt vihersisustusta, kausi-istutuksia ja tapahtumakoristeluja yrityksille. Olen toiminut välillä myös kukkasidonnan opettajana ja ohjannut monenlaisia kukkakursseja.

Jos tarvitset apua vihersisustuksessa, koristeiluissa tai muussa kasveihin liittyvässä, niin kysy ihmeessä! Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu sinun tarpeisiisi.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää