VIHERSISUSTUKSEN SUUNNITTELU

ja toteutus toiveidesi mukaan

Hyvin suunniteltu ja toteutettu vihersisustus luo viihtyisän tunnelman mihin tahansa tilaan. Ammattitaitoinen toteutus istuu saumattomasti kokonaisuuteen sekä tilan tyyliin. Vihersisustussuunnittelulla voidaan tuoda yksityisyyttä ja rauhaa tiloihin, ohjata kulkua sekä korostaa tai häivyttää haluttuja kohtia tilassa. Viherkasvien ja kukkivien kasvien avulla voidaan vaihdella tilan tunnelmaa vaikkapa sesonkien tai erilaisten kampanjoiden aikaan – niin ravintoloissa, toimistoissa, myymälöissä ja muissakin julkisissa tiloissa.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä Turussa ja Turun seudulla.

Kysy lisää vihersisustuksesta
Viherpalvelu Turku Vihersisustus

Vihersisustus avaimet käteen -palveluna

Vihersisustussuunnittelu alkaa tutustumisella sisustettavaan tilaan. Vihersisustusta suunniteltaessa otamme huomioon tilan vaatimukset, sekä tietysti asiakkaan toiveet, ja rakennamme niistä yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kokonaisuutta suunniteltaessa huomiomme myös eri kasvien vaatimukset: osa kasveista vaatii enemmän valoa, jotkut kasvit eivät kestä yhtään vetoa ja toiset selviävät lähes millaisissa olosuhteissa tahansa. Melkein joka paikkaan löytyy sopiva viherkasvi. Suosimme eläviä kasveja, mutta ehdotamme tarvittaessa myös tekokasveja.

Ota yhteyttä, niin tulemme käymään. Suunnittelukäyntimme on ilmainen palvelu.

Kysy lisää vihersisustuksesta

Vihersisustus valmiiksi nopeasti

Pystymme toteuttamaan vihersisustuksen alusta loppuun asti nopealla aikataululla – jopa muutaman viikon sisällä. Tavallisempia kasveja saamme usein viikon tai kahden tilausajalla.

Ripeä toimitusaikamme on saanut asiakkailtamme kiitosta, kun esimerkiksi toimistotila voidaan ensin suunnitella ja kalustaa valmiiksi ja täydentää sitten nopeasti sopivilla kasveilla. Hoidamme myös lisätilaukset ja muutaman kasvin toimitukset nopeasti.

Voimme käyttää sisustuksessa jo olemassa olevia ruukkuja tai hankimme viherkasveille ja tilaan sopivat ruukut tarpeen mukaan.

Kysy lisää vihersisustuksesta

Viherkasvien jatkuva hoitopalvelu

Palveluihimme kuuluu viherkasvien jatkuva hoito, mikä tarkoittaa, että tulemme hoitamaan kasveja paikan päälle 2–4 viikon välein. Käynnin aikana kastelemme kasvit ja tarkastamme niiden kunnon. Tarvittaessa lannoitamme, leikkaamme, perkaamme, nypimme ja tuemme kasveja.

Viherkasvien hoitokäynnin aikana työskentelemme aina mahdollisimman huomaamattomasti, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi.

Joskus harvoin käy niin, että joku kasveista ei sopeudu uuteen elinympäristöönsä, vaan kuihtuu hyvästä hoidosta huolimatta. Tällöin vaihdamme nuupahtaneen kasvin uuteen elinvoimaiseen yksilöön, kun olemme yhdessä sopineet sen vaihtamisesta.

Kysy lisää viherkasvien hoitopalvelusta

Viherkasvien kausihoito-palvelu

Jatkuvan hoidon lisäksi tarjoamme myös kausihoitoa, jonka teemme noin neljän tai kuuden kuukauden välein. Kausihoitojen välillä huolehditte kasvien hoidosta ja kastelusta itse.

Kausihoidon yhteydessä teemme vaativammat hoitotyöt, kuten leikkaukset ja tuennat, sekä huolehdimme tarvittaessa lannoituksesta. Samalla voimme vaihtaa kasveja niin, että istutukset ja viherkasvit näyttävät aina edustavilta.

Kysy lisää kausihoito-palvelusta